practice

Re :

Pool House

Go back

Privacy screen is the main architecture that designed to create spaces and embrace nature

The pool house sits in a lush tropical tree filled garden, envisioned as one free flowing form. A con wood and metal screen curves in between trees to rise up and encase the living and bedroom spaces.

Year:

2019

Location:

Phnom Penh

GFA:

2019

Status:

Construction Complete

The screen ensures that the pool has privacy from the service areas. The curved form houses an indoor living space and a semi outdoor dining space. Materials like wood and concrete gives the building a tropical tree house feeling, given its setting.

More projects

We strive to design timeless and iconic spaces that people live and love in; spaces that will represent our culture and values to the future.

hello@reedgearchitecture.com