practice

Re :

Parkway Square

Go back

The Headquarters for the Business Conglomerate is designed within an existing old structure but with human and nature-centric approach

The building is ‘UP-CYCLED’ to accommodate today's working trends, giving importance to informal working, meeting and break out spaces. The heart of the office building is a tropical courtyard with filtered daylight around which are located the various business units of the group.

Year:

2019

Location:

Phnom Penh

GFA:

2019

Status:

Design Complete

Around the central courtyard are discussion spaces—formal and informal, staircases , pantry and restrooms. Simple materials and minimal finishes are used in the interiors giving importance to the space and greenery.


More projects

We strive to design timeless and iconic spaces that people live and love in; spaces that will represent our culture and values to the future.

hello@reedgearchitecture.com